+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Rijschool Hoofddorp

Voordelig je motor- of autorijbewijs in Hoofddorp of omstreken halen?

Je hebt ons misschien wel eens zien rijden, waarna  je dacht: ‘Ik wil mijn rijbewijs halen. Het liefst snel een voordelig. Máár wel bij een goede rijschool in Hoofddorp’. Kom kennis met ons maken!

Bij auto- en motorrijschool OpperTopper uit Hoofddorp doen we onze naam eer aan, want met trots kunnen wij melden dat wij al jaren een bijzonder hoog slagingspercentage hebben. Uniek, allround en persoonlijke aandacht zijn kenmerken waar wij als erkende rijschool uit Hoofddorp bekend om staan. In 2006 zijn wij door het CBR gecertificeerd met onze unieke lesmethode die gericht is op het nieuwe rijden. Rijschool OpperTopper uit Hoofddorp is werkzaam in heel Noord Holland en is de enige rijschool in Nederland die werkt met rijlesbundels. Dit wel zeggen dat er niet betaald hoeft te worden voor onnodige lessen, maar dat wij jou de mogelijkheid geven om in een vastgestelde periode de rijvaardigheid te ontwikkelen of juist bij te spijkeren. Intensief en gestructureerd rijden in een kort tijdsbestek. Kwaliteit hoeft immers niet duur te zijn.

Wij bieden je niet alleen bundels aan, maar ook nog eens autolespakketten. Bij een aantal pakketten is zelfs een tussentijdse toets en een herexamen inbegrepen. Rijles in Hoofddorp volg je bij ons, wanneer je voordelig uit wilt zijn én daarnaast bij een goede rijschool wilt lessen.

Rijles bij OpperTopper in Hoofddorp

Bij Rijschool OpperTopper uit Hoofddorp kan je meerdere rijopleidingen genieten, waarbij je begeleidt zal worden door ervaren rijinstructeurs. Onze medewerkers zullen altijd met 100% persoonlijke aandacht te werk gaan en er wordt een kwalitatief lesplan op maat voor elke cursist gemaakt. De auto-opleiding bij OpperTopper mag gevolgd worden vanaf een leeftijd van 16,5 jaar. Waarom wachten als je al deel mag nemen aan het verkeer? Hoe eerder je begint met lessen, des te sneller je ervaring op doet. Beschik je al over een autorijbewijs en wil je liever de ongekende vrijheid en unieke sensatie van het rijden op een motor ervaren? Bij OpperTopper kunnen we je voorzien van de beste motorrijlessen en maken we gebruik van zeer scherp geprijsde lespakketten. Ook voor het volgen van een goede bromfietsopleiding kun je terecht bij motor- en autorijschool OpperTopper.

Jonge cursisten bij Rijschool OpperTopper uit Hoofddorp

Het rijbewijs halen is voor een ieder een belangrijk moment in zijn of haar leven. We kunnen er tegenwoordig niet vroeg genoeg mee beginnen en ook bij rijschool OpperTopper uit Hoofddorp doen wij zeker mee aan deze trend. Bij ons kunnen cursisten beginnen met autorijlessen zodra zij de leeftijd van 16,5 hebben bereikt. Het praktijkexamen kan worden afgelegd als de cursist 17 jaar of ouder is. Tot de leeftijd van 18 is bereikt dienen de geslaagden onder begeleiding van een ervaren automobilist deel te nemen aan het verkeer. Door onze rijopleiding in het bromfietscircuit hebben wij veel ervaring met jonge cursisten opgebouwd en kunnen wij een persoonlijke aanpak hanteren.

Vraag nu een proefles aan bij auto- en motorrijschool OpperTopper uit Hoofddorp voor de auto, motor of bromfiets en maak kennis met onze deskundige rijinstructeurs. Voor meer informatie over onze rijschool kun je ten alle tijden contact opnemen via telefoonnummer 06-27822180, mailen naar info@oppertopper.nl of het contactformulier op de website invullen. We verheugen ons op jouw aanmelding bij Rijschool OpperTopper!

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-