+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Rijschool Amstelveen

Voordelig je autorijbewijs of motorrijbewijs in Amstelveen halen?

Rijschool Amstelveen

Ben je op zoek naar een unieke, allround rijschool in Amstelveen? Zoek dan niet verder, want bij rijschool Oppertopper ben je aan het juiste adres voor het halen van jouw rijbewijs. Je hebt ons wellicht wel eens zien staan voor het stoplicht, waarna je droomde over een motor- of autorijbewijs. Voor voordelige autorijlessen in Amstelveen kan je uitstekend bij ons terecht.

Voordelige autorijles bundels in Amstelveen

Uniek zijn wij als rijschool uit Amstelveen zeker, want Oppertopper is de enige rijopleider uit Nederland die gebruikt maakt van speciale rijlesbundels. Wij willen voorkomen dat je betaald voor onnodige lessen en hechten waarden aan het uitgavenpatroon van onze cursisten. In een vastgestelde periode leer jij je rijvaardigheid te ontwikkelen of bij te spijkeren en hoe sneller de vorderingen, hoe eerder jij je rijbewijs hebt! Wil je graag autorijles in Amstelveen, maar wil je graag gauw je rijbewijs halen? Bij ons is dat zeker mogelijk.

Bij rijschool Amstelveen zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent!

Bij onze rijschool in Amstelveen vinden wij het belangrijk dat elke cursist zo goed en persoonlijk mogelijk wordt benaderd. Elke leerling heeft recht op de beste instructeur en tevredenheid is er bij ons pas als de cursist dat ook is. Hieronder kan je onze autorijlespakketten in Amstelveen vinden. Kies je voor een pakket of een bundel, dan ben je altijd voordeliger uit dan wanneer je losse rijlessen volgt.

Jong geleerd is oud gedaan – bij rijschool Oppertopper uit Amstelveen

Een principe dat we ook bij Oppertopper toepassen en erg belangrijk vinden voor de rijvaardigheid van onze leerlingen. Bij rijschool Oppertopper uit Amstelveen kunnen cursisten beginnen met autorijlessen vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Vanaf dezelfde leeftijd kan ook het theoriecertificaat worden behaald met een geldigheid van 1,5 jaar. Zodra de leerling 17 is geworden kan hij of zij het praktijkexamen afleggen. Als de leerling direct slaagt – waar wij bij Oppertopper natuurlijk naar streven – moet de beginnend bestuurder tot zijn 18eeen auto besturen onder toezicht van een ervaren automobilist.

Rijschool in Amstelveen: waarom Rijschool Oppertopper?

Bij rijschool Oppertopper uit Amstelveen streven wij ten alle tijden naar de beste resultaten en wij vinden dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Voor elke cursist zal samen met de rijinstructeur een speciaal kwalitatief lesplan op maat worden samengesteld, aangepast naar de wensen en behoeften van de leerling. Bij Oppertopper vinden wij dat het rijbewijs moet betaalbaar moet zijn voor een ieder die graag een auto wil leren besturen en daarom maken wij gebruik van rijlesbundels. Je bepaalt zelf het aantal lessen dat je afneemt dus ben je zelf verantwoordelijk voor de uitgaven die je doet.

Meld je aan voor een proef autorijles in Amstelveen!

Meld je vandaag nog aan bij rijschool Oppertopper uit Amstelveen en maak nu gebruik van een proefles voor slechts €35,-! Voor meer vragen of informatie over onze werkzaamheden kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen/WhatsAppen naar 06-27822180.

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-