+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Autorijles

Voordelig je autorijbewijs halen

Autorijopleiding

Kwaliteit staat bij ons centraal. Wij onderscheiden ons van de andere rij-opleiders door lesbundels en lespakketten aan te bieden tegen scherpe prijzen. De lesbundels zijn bestemd voor leerlingen die zelf hun pakket willen samenstellen en niet direct grote uitgaven willen doen. Op deze wijze kan je voor aantrekkelijke prijzen met bundels tot een aardige korting komen. Belangrijk is echter dat leerlingen met een lesbundel zelfverzekerd en verkeerssociaal aan het verkeer kunnen deelnemen. Je instructeur weet de eisen die er aan een examen gesteld worden. Je instructeur zal daarom het praktijkexamen voor je aanvragen zodra je capaciteiten voldoende zijn en je een goede kans van slagen hebt.

Lespakketten

Onze lespakketten zijn ook zeer laag geprijsd. Deze zijn geschikt voor leerlingen die alles compleet willen voor één prijs. Al onze pakketten zijn inclusief een tussentijdse toets en een praktijkexamen. Het grote voordeel van een tussentijdse toets is dat je bekend bent met het CBR en je kan eventueel vrijstelling krijgen van bijzondere verrichtingen. Je weet precies waar je aan toe bent en welke punten je eventueel nog moet verbeteren voordat je aan je praktijkexamen begint.

Vaak begin je met je autorijles voor je het theoriecertificaat in bezit hebt. Je mag beginnen vanaf 16,5 jaar. Waarom zou je wachten? Hoe eerder je begint met lessen des te sneller je ervaring op doet. Bovendien als je snel bent dan kun je al op je 17e je rijbewijs halen. Tot je 18e hoor je wel onder begeleiding te rijden, maar daarna zijn alle wegen voor je open.

CBR

Ons autorijles opleidingsprogramma is afgestemd op de officiële eisen van het CBR. Gelest wordt er in handgeschakelde auto’s voorzien van alle comfort. Voor het halen van je rijbewijs worden de volgende hoofdlijnen in het CBR examen nagestreefd:

  • correcte bediening voertuig
  • beschikken over goede rijvaardigheid
  • goed inzicht in de verkeersvoorschriften
  • het zelfstandig kunnen uitvoeren van bijzondere manoeuvres.

Proefles

Maak meteen kennis met de instructeur en de auto. Bij de proefles krijg je persoonlijk advies, bovendien ben je in de gelegenheid om vragen te stellen. De proefles is vaak aan het begin of einde van de dag en je wordt zowel gehaald als gebracht. Kortom, je krijgt meteen een goede indruk en het is geheel vrijblijvend.

Tussentijdse toets auto

Dit is een proefmeting van de vorderingen die je gedurende je rijopleiding hebt gemaakt. De toets wordt afgelegd door een examinator van het CBR en duurt maximaal 35 minuten. De voordelen van een tussentijdse toets zijn ontzettend groot. Wij vinden het belangrijk met jou mee te gaan. Wij gebruiken de toets om te kijken wat er goed gaat en waar wij nog aan moeten werken. Het voordeel van de toets is dat je vrijstelling kunt krijgen op de bijzondere manoeuvres. Dit betekent dat je bij je examen deze niet meer hoeft te verrichten, dus alweer één zorg minder. Tevens geeft kennismaking met het CBR een prettig gevoel, je weet straks wat er van je verwacht wordt tijdens het examen.

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitsbewijs mee te nemen.

Spoedopleiding autorijles

Wil je niet wachten en versneld je rijbewijs halen, dan boeken wij jou direct in het CBR systeem  voor een examendatum. Je rijdt tussen de 2 en 4 uur per dag. Je wordt klaargestoomd voor het examen. Je theorie moet je al geregeld hebben.

Een proefles auto is mogelijk voor slechts €37,-

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-