+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Rijschool Heemstede

Voordelig je auto- of motorrijbewijs halen in Heemstede

Rijschool Heemstede

Ben je op zoek naar een motor- of autorijschool in Heemstede? Er zijn veel rijopleiders in Noord Holland, maar rijschool Oppertopper uit Heemstede helpt jou verder bij het behalen van het rijbewijs. Je hebt ons wellicht wel eens zien staan voor het stoplicht, waarna je droomde over een motor- of autorijbewijs.

Snel en voordelig je rijbewijs in Heemstede halen?

Wij kunnen met trots zeggen dat we al jarenlang veel leerlingen helpen om het rijbewijs te halen en mede daardoor een hoog slagingspercentage hebben in meerdere regio’s van het CBR. Bij rijschool Oppertopper uit Heemstede maken wij gebruik van een unieke lesmethode die speciaal gericht is op het nieuwe rijden. In 2006 zijn wij door het CBR ook gecertificeerd om deze lesmethode over te dragen op onze leerlingen. Bij Rijschool Heemstede kan je terecht voor rijopleidingen voor de auto, motor en bromfiets waar je sneller slaagt en dus goedkoper uit bent. Een groot voordeel is dat je bij ons gebruik kunt maken van bundels of pakketten, waardoor je niet onnodig veel hoeft te betalen voor rijles in Heemstede. Een enkele keer komt het voor dat er nog een aantal extra lessen nodig zijn om op te kunnen voor je rijbewijs. Dit zullen wij ruim van te voren aangeven, zodat je weet wat je kunt verwachten en wat je nodig hebt om jouw autorijbewijs in Heemstede te halen.

Rijschool Oppertopper uit Heemstede helpt je verder

Oog voor detail staat bij ons hoog in het vaandel en deze visie proberen wij over te brengen op onze leerlingen. Een instructeur of instructrice kan iedereen worden, maar bij Oppertopper werken we alleen met de beste rijopleiders. Wij zijn pas tevreden als onze leerlingen dat ook zijn en niet eerder en vervullen deze competenties in combinatie met een kostenbesparend pakket. Door gebruik te maken van speciale rijlesbundels bepaal jij zelf hoeveel lessen je neemt, waardoor je flexibiliteit krijgt in jouw uitgavenpatroon. Bij Oppertopper kennen wij geen wachttijden en na je aanmelding zullen wij zo snel mogelijk benaderen, zodat je kennis kunt maken met onze rijschool en rijinstructeurs.

 

Proefles volgen bij rijschool Oppertopper uit Heemstede

Wij begrijpen bij rijschool Oppertopper uit Heemstede maar al te goed dat je veel keuze hebt uit verschillende rijscholen in Noord-Holland. We vinden het ontzettend belangrijk dat de cursist zich op zijn gemak voelt in de auto en met onze medewerkers en bieden daarom proeflessen aan om kennis te kunnen maken met onze rijschool. Wij bieden proeflessen aan voor de auto, motor en bromfiets en deze kun je aanvragen via het aanvraagformulier op de website. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Meer informatie over autorijschool Heemstede?

Wil je meer informatie over onze rijschool, het volgen van een proefles of over de mogelijkheden? Wij staan je graag ten alle tijden te woord via telefoonnummer 06-27822180 (ook WhatsApp) of vul ons contactformulier in op de website. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk laten beantwoorden door één van onze medewerkers. Wacht niet langer en informeer nu naar de mogelijkheden van rijschool Oppertopper uit Heemstede.

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-