+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Rijschool Haarlem

Voordelig je auto- of motorrijbewijs in Haarlem halen?

Rijschool Haarlem

Als rijschool in Haarlem heb je ons vast wel eens voorbij zien rijden, terwijl je fietste door de regen. Of terwijl je droomde van een motorrijbewijs.. Nu is het tijd om voordelig en snel je rijbewijs te halen. Wij zijn een unieke allround rijschool en werkzaam in heel Noord-Holland. Met trots kunnen wij vermelden dat wij al jarenlang een hoog slagingspercentage generen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen snel, voordelig maar vooral met veel plezier het rijbewijs kan halen. Onze lesmethode is uniek te noemen en gericht op het nieuwe rijden, waar wij als rijschool uit Haarlem in 2006 ook gecertificeerd voor zijn door het CBR.

Door te werken met rijlesbundels willen wij voorkomen dat er betaald wordt voor onnodige lessen en zo krijgen de cursisten in een vastgestelde periode een intensieve rijopleiding. Hoe sneller de vorderingen, hoe korter het tijdsbestek wordt waarin jij het rijbewijs kunt halen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende pakketten. Zo ben jij voordelig uit, omdat een tussentijdse toets en een herexamen vaak is inbegrepen in onze pakketten. Wil jij je motorrijbewijs in Haarlem halen? Dit kan bij ons al in 5 dagen!

Proeflessen bij rijschool Haarlem

Bij rijschool OpperTopper uit Haarlem verzorgen wij rijopleidingen voor de auto, motor en bromfiets. Bij ons kun je nu profiteren van proeflessen, zodat wij jou een goed beeld kunnen geven van onze unieke rijlesmethode en kennis kunnen laten maken met onze ervaren rijinstructeurs. Via het aanvraagformulier op de website kun je een proefles voor de auto, motor of bromfiets aanvragen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 06-27822180 of een e-mail sturen naar info@oppertopper.nl. Je ervaart al een proefles bij rijschool OpperTopper voor slechts €35,-.

Waarom rijschool OpperTopper uit Haarlem?

Bij rijschool OpperTopper uit Haarlem kunnen wij met trots de volgende kenmerken presenteren:

  • Autorijlessen vanaf 16,5 jaar
  • Mogelijkheid tot spoedopleiding
  • Geen wachttijden
  • Online examens reserveren
  • Engelstalige instructie mogelijk
  • Voordelige rijlesbundels
  • Gecertificeerd door het CBR voor het nieuwe rijden
  • Kwalitatief lesplan op maat
  • 100% persoonlijke aandacht
  • Zelf het aantal lessen en dus ook de kosten bepalen

Voor meer informatie over rijschool OpperTopper uit Haarlem kan je nu contact opnemen via het contactformulier op de website of via telefoonnummer 06-27822180. Wij staan je graag telefonisch te woord, maar zijn ook bereikbaar via WhatsApp! Bekijk nu de voordelige rijlespakketten op onze website en meld je vandaag nog aan voor een proefles!

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-