+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Motorrijles Hoofddorp

Voordelig je motorrijbewijs halen in Hoofddorp en omgeving

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Hoofddorp waar je motorrijlessen kunt nemen? Dan ben je bij Rijschool Oppertopper uit Hoofddorp aan het juiste adres. Wij zijn een allround rijschool in Hoofddorp die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van rijopleidingen voor de auto, motor en bromfiets. Een proef motorrijles in Hoofddorp krijg je bij ons slechts voor €35,-  Meld je hier aan of bel 06-27 82 21 80

Motorrijbewijs in Hoofddorp halen? Hoog slagingspercentage bij Rijschool Oppertopper

Rijschool Oppertopper onderscheidt zich door het hoge slagingspercentage onder de cursisten, het bieden van een vaste instructeur en auto tijdens de rijlessen, de mogelijkheid tot het volgen van een spoedopleiding en het samenstellen van een kwalitatief lesplan op maat.Rijschool Oppertopper maakt hierbij gebruik van speciale rijlesbundels, waarbij de cursisten zelf kunnen bepalen hoeveel lessen ze nemen, waardoor er flexibiliteit wordt gecreëerd in het uitgavepatroon van onze leerlingen. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen goede motorrijlessen krijgen bij onze rijschool in Hoofddorp, zonder dat ze hierbij onnodig veel geld kwijt zijn aan lessen die als overbodig worden gezien.  

Bepaal zelf de kosten voor de motorrijlessen in Hoofddorp

Uiteraard is de kwaliteit van onze diensten prioriteit nummer één en wij vinden het uiterst belangrijk dat al onze leerlingen goed voorbereid worden op verkeersdeelneming tijdens de motorrijlessen bij onze rijschool in Hoofddorp. Echter vinden wij het misschien wel net zo belangrijk dat de cursisten zelf invloed hebben op het uitgavepatroon, omdat iedereen een eigen besteedbaar budget tot zijn of haar beschikking heeft. Bij Rijschool Oppertopper uit Hoofddorp heb je de mogelijkheid om de motorrijlessen zelf samen te stellen door te kiezen uit drie beschikbare bundels. Je krijgt intensief les op een manier zodat je rijvaardigheid optimaal wordt ontwikkeld of bijgespijkerd. Kijk voor een overzicht van de verschillende motorbundels op de pagina van onze motoropleidingen.

Het rijden op een motor is een ongeëvenaard gevoel en geeft je daarnaast een ongekende vrijheid in het verkeer. De snelle acceleratie, soepele verplaatsing en praktische mogelijkheden van een motor zorgen ervoor dat het rijden op een motor een unieke sensatie is voor een ieder die besluit op deze tweewieler te stappen.

Meer informatie over motorrijles in Hoofddorp?

Bij Rijschool Oppertopper begrijpen wij heel goed dat je wellicht nog een aantal vragen hebt met betrekking tot het halen van je motorrijbewijs. Wij helpen je graag op weg en voorzien je van eerlijk en transparant advies over de motorrijlessen in Hoofddorp. Je kunt ons te alle tijden contacteren voor vragen of meer informatie over de diensten van onze unieke rijschool.

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-