+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Rijschool Badhoevedorp

Voordelig je motorrijbewijs of autorijbewijs in Badhoevedorp halen

Rijschool Oppertopper uit Badhoevedorp zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt beginnen met de gewenste rijopleiding. Wij zijn een erkende rijschool in Noord-Holland die in 2006 door het CBR zijn gecertificeerd voor een unieke lesmethode die gericht is op het nieuwe rijden. Als allround rijschool uit Badhoevedorp streven wij naar tevredenheid bij onze cursisten en krijgen de leerlingen alleen les van de beste rijinstructeurs. Door te werken met speciale rijlesbundels willen wij voorkomen dat er onnodige kosten worden gemaakt voor lessen die overbodig zijn. Onder deze bundels verstaan wij intensief rijlessen in een vastgestelde periode om de rijvaardigheid te ontwikkelen of bij te spijkeren. Om je alvast een goed beeld te geven van onze rijschool uit Badhoevedorp én kennis te laten maken met onze rijinstructeurs, bieden wij je nu een proefles aan voor zowel de auto -, motor – en bromfietsopleiding voor slechts €25,-.

De rijopleidingen van rijschool Oppertopper uit Badhoevedorp

Door je aan te melden bij rijschool Oppertopper uit Badhoevedorp bespaar je niet alleen fors op de uitgaven voor je rijbewijs, maar krijg je ook nog eens 100% persoonlijke aandacht van onze deskundige rijinstructeurs. Waarom zou je wachten met je autorijbewijs als je op de leeftijd van 16,5 al achter het stuur mag zitten? Hoe eerder je begint met lessen, des te meer ervaring je op doet. Ook hebben wij een uitgebreide motoropleiding, waarbij je les krijgt van de beste rijinstructeurs. Ervaar het unieke gevoel van het rijden op een motor en beleef de ongekende vrijheid als nooit te voren. Voor de cursisten vanaf 16 jaar bieden wij ook een bromfietsopleiding aan. Met de theoriecursus kan al eerder worden gestart, zodat je zo snel mogelijk na je 16e levensjaar het praktijkexamen kunt afleggen.

Volg nu een proefles bij rijschool Oppertopper uit Badhoevedorp

Wil jij ook snel en vooral veilig je rijbewijs halen? Volg dan nu een proefles bij onze rijschool uit Badhoevedorp en ervaar de professionaliteit en deskundigheid van onze rijinstructeurs. Via het aanvraagformulier op de website kun je een proefles aanvragen voor de auto, motor of bromfiets. Voor slechts €35,- nemen wij ruim de tijd om de kijken hoe we ons lesplan kunnen laten aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Heb je vragen over onze rijschool of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Via het contactformulier op de website kun jij al jouw vragen stellen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook mailen naar info@oppertopper.nl of bellen en WhatsAppen naar telefoonnummer 06-27822180.

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-