+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Rijschool Amsterdam

Voordelig je autorijbewijs in Amsterdam halen

Voordelige rijlessen in Amsterdam bij Rijschool Oppertopper

Ben je op zoek naar een goedkope autorijschool uit Amsterdam? Rijschool OpperTopper helpt je graag om jouw rijbewijs te halen. Je hebt ons wellicht wel eens zien staan voor het stoplicht, waarna je droomde over een motor- of autorijbewijs. Wil je jouw auto- of motorrijbewijs in Amsterdam ook nog eens voordelig en snel halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het halen van het rijbewijs is een belangrijk moment in je leven en dat begrijpt Rijschool OpperTopper uit Amsterdam als geen ander. Een rijbewijs geeft je tenslotte ongelooflijk veel vrijheid. Je bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer of van anderen. Ook hoef je niet meer door de regen te lopen of te fietsen. Je kunt zelf bepalen waar je heengaat en wanneer. Het halen van je rijbewijs is zeker een stap naar volwassenheid.

De redenen om voor Rijschool OpperTopper in Amsterdam te kiezen

Wij kunnen met trots zeggen dat wij al jaren een hoog slagingspercentage hebben in meerdere regio’s van het CBR. De kans is daardoor groot dat jij ook binnen een mum van tijd je rijbewijs hebt. Door onze unieke lesmethode die gericht is op het nieuwe rijden krijgen wij veel goede recensies van mensen die het rijbewijs hebben behaald bij Rijschool OpperTopper uit Amsterdam. OpperTopper is dé auto- en motorrijschool uit Amsterdam waar je sneller slaagt en dus minder geld uit hoeft te geven. Wij bieden je de mogelijkheid uit verschillende rijlespakketten waardoor je goedkoop uit bent. Het is meestal zo dat je meteen begint met rijlessen zodra je 18 bent geworden. Waarschijnlijk moet je zelf de rijlessen betalen en heb je een bijbaantje om geld te verdienen. Dan is het wel zo fijn als je niet te veel geld uit hoeft te geven. Wist je dat je bij ons in 5 dagen je motorrijbewijs in Amsterdam kunt halen? Dat is echt iets unieks in de regio. Wij zijn daardoor één van de goedkoopste aanbieders.

Onze motorpakketten

 

Onze autopakketten

Rijopleidingen bij Rijschool OpperTopper uit Amsterdam

Natuurlijk wil iedereen het rijbewijs zo snel mogelijk halen en wij proberen als erkende rijschool uit Amsterdam hier ook naar te streven. Wij vinden het echter erg belangrijker dat een ieder die zich aanmeldt bij Rijschool OpperTopper naar tevredenheid les krijgt in combinatie met een kostenbesparend pakket. Door gebruik te maken van rijlesbundels proberen wij flexibiliteit te geven in jouw uitgavenpatroon. Wij bieden rijopleidingen aan voor de auto, motor en bromfiets. Je kunt daardoor bij onze rijschool in Amsterdam terecht als je het rijbewijs voor de meest gebruikte voertuigen wil behalen.

De pakketten van Rijschool OpperTopper

Alle opleidingen bij Rijschool OpperTopper worden in pakketvorm aangeboden. De pakketten verschillen onderling qua inhoud. Alle pakketten bevatten in ieder geval rijlessen en een praktijkexamen. Het eerste pakket bevat bijvoorbeeld 15 rijlessen van 60 minuten en een praktijkexamen. Dit is de goedkoopste optie. Je kunt ook kiezen voor een pakket dat daarnaast nog extra lessen, een tussentijdse toets en een theorieboek/CD bevat. Hier betaal je uiteraard iets meer voor. Als je denkt dat je het examen niet in één keer haalt, dan kun je voor een pakket inclusief één herexamen kiezen. Tevens bieden wij een pakket aan waarbij je onbeperkt herexamens mag doen. Dit is het duurste pakket. Dat deze pakketten zo compleet zijn, wil niet zeggen dat je ook veel moet betalen. Wij streven naar kwaliteit en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarnaast begrijpen wij dat je niet voor onverwachte kosten wil komen te staan. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden en een alles-in-één pakket aan. Je ziet dan precies waar je voor betaalt. Eén pakket zou in principe voldoende moeten zijn om het gewenste rijbewijs te behalen.

Een proefles bij onze rijschool in Amsterdam

Voordat je echt met rijlessen begint kun je een proefles aanvragen. Tijdens deze les gaan we oefenen op de weg of op een rustig parkeerterrein. De instructeur leert je om de auto te besturen. Hierbij leer je de koppeling, de rem en het gas op de juiste manier te gebruiken. Daarnaast gaan we schakelen en rustig rondrijden. Je zal dan ook moeten sturen en het verkeer in de gaten moeten houden. Op basis van deze les kan de instructeur inschatten hoe snel je het rijden kan leren en hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Je kan dan bepalen welk pakket voor jou het voordeligst is. Eventueel kun je na de proefles de echte rijlessen in gaan plannen bij onze rijschool in Amsterdam.

2 to Drive bij rijschool Amsterdam

Rijschool OpperTopper hanteert het 2 to Drive systeem. Dit betekent dat leerlingen zich aan kunnen melden en het rijbewijs kunnen halen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar. Je hoeft dus niet meer te wachten totdat je 18 bent. Dit is ideaal als je niet kunt wachten tot jij je rijbewijs hebt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een persoonlijke aanpak krijgt en les krijgt zoals hij of zij dat graag zou willen. Iedereen heeft tenslotte een eigen rijstijl. Je zal je natuurlijk altijd aan de verkeersregels moeten houden, maar de één rijdt voorzichtiger, terwijl de ander goed wil doorrijden. Daarnaast is het leren rijden voor iedereen een andere ervaring. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde onderdelen makkelijk vindt, terwijl je met andere onderdelen juist weer moeite hebt. Samen kijken we tijdens de lessen wat je al kan en welke punten we nog vaker moeten oefenen. Wij gaan je helpen om alle onderdelen onder de knie te krijgen. Je bent dan optimaal voorbereid op je rijexamen. Doordat wij veel jonge cursisten hebben die de bromfietsopleiding genoten hebben bij OpperTopper, hebben wij veel ervaring met jongeren die het rijbewijs willen halen.

Als de leerling de leeftijd van 17 heeft gepasseerd kan hij of zij het praktijkexamen afleggen. De cursist moet dan echter wel tot het 18e levensjaar onder begeleiding van een ervaren automobilist rijden. Dit kan bijvoorbeeld één van je ouders zijn. De begeleider zal aan enkele eisen moeten voldoen. Het is namelijk belangrijk dat de begeleider zelf veel ervaring met rijden heeft. Deze persoon kan je daardoor erg goed begeleiden in lastige verkeerssituaties. De begeleider zal bijvoorbeeld minstens 5 jaar een Nederlands autorijbewijs moeten hebben. Ook moet de leeftijd minimaal 27 jaar zijn. Je zal zelf je begeleiders moeten opgeven. De gegevens worden dan gecontroleerd en als alles in orde is ontvang je een begeleiderspas. Met deze pas kun je aantonen dat jij rijdt onder begeleiding als je nog 17 bent. Je kunt alle voorwaarden en andere informatie vinden op internet. Natuurlijk mag je ons ook vragen stellen over 2 to Drive. Bij Rijschool OpperTopper vinden wij dit een goede ontwikkeling, omdat de leerling op deze manier een goede rijervaring opbouwt. Als je eenmaal 18 bent en zelfstandig mag rijden, dan ben jij veel beter voorbereid op alle verkeerssituaties.

Voorbereiden op het theorie-examen en praktijkexamen

Als je begint met rijlessen denk je misschien niet direct aan het theorie-examen en praktijkexamen. Toch is het handig om hier al wat meer over te weten voordat je begint met de rijlessen. Zodra je begint met rijlessen is het slim om alvast het theorieboek door te nemen. Deze kennis kun je dan direct toepassen tijdens je lessen. Je leert dan bijvoorbeeld alles over de betekenis van verkeersborden en de functies die de auto heeft. De lessen zullen daardoor een stuk soepeler verlopen. Je hoeft niet te vragen wat een bepaald bord betekent, want dat weet je al. De instructeur zal dan ook minder aanwijzingen hoeven te geven. Als jij je op deze manier hebt voorbereid op de lessen zal je waarschijnlijk ook met een zeker gevoel achter het stuur stappen. Tevens kun je aan de hand van de lessen bepalen welke onderdelen van de theorie je nog niet zo goed uit je hoofd weet. In deze onderdelen kun jij je dan nog eens verdiepen. Daarnaast is het handig om te oefenen met oefenexamens op internet. Hier zit namelijk ook het onderdeel ‘gevaarherkenning’ in en dat kun je niet uit een boek leren. Door deze stappen te volgen weet je zeker dat jij je goed hebt voorbereid op het theorie-examen. Het behalen van de theorie is tenslotte een belangrijke stap om je rijbewijs te halen.

Als jij het theorie-examen gehaald hebt en voldoende lessen hebt gehad, zal de instructeur een praktijkexamen plannen. Tijdens dit examen zal je een stuk moeten rijden. Om alle benodigde vaardigheden te testen zal je op verschillende wegen rijden binnen en buiten de bebouwde kom. Je zal bijvoorbeeld een deel over de snelweg rijden, maar ook in een wijk en in de binnenstad. Daarnaast geeft de examinator je de opdracht om twee bijzondere verrichtingen uit te voeren. Een voorbeeld hiervan is dat je in een wijk moet omdraaien, dat je de hellingproef moet doen of dat je ergens moet parkeren. Deze verrichtingen worden geoefend tijdens de lessen, dus die kun je met gemak uitvoeren. Je rijdt altijd eerst terug naar het CBR en daarna krijg je de uitslag. Als je het gehaald hebt kun je direct je rijbewijs en eventueel een begeleiderspas aanvragen. Vaak kun je vrij snel je rijbewijs ophalen.

De mogelijkheden van onze rijschool in Amsterdam

Bij Rijschool OpperTopper in Amsterdam kan iedereen die woonachtig is in Amsterdam terecht. In welke wijk je ook woont, wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs zult halen. In de onderstaande alinea’s kun je precies lezen in welke wijken en delen van Amsterdam wij rijden. Elke wijk heeft zijn eigen unieke verkeer waardoor wij je op elke situatie kunnen voorbereiden. In het drukke verkeer in Amsterdam kun je perfect leren hoe je met chaotische en onoverzichtelijke verkeerssituaties om moet gaan. Hierbij kun je denken aan rijden op een drukke snelweg, invoegen op een rotonde met meerdere banen en parkeren op kleine parkeerplaatsen. Ook in rustige wijken is het van belang dat je goed oplet op verkeer dat uit smalle zijstraten kan komen en kinderen die misschien op de weg spelen. Doordat we in zo’n diverse stad rijden kunnen wij jou voorbereiden op elke verkeerssituatie. Deze kennis en ervaring komt erg goed van pas als jij eenmaal zelfstandig mag rijden.

Rijschool Amsterdam West, Noord, Oost en Zuid

Naast dat je onze rijschool in Amsterdam Noordoost kunt vinden, rijden wij ook regelmatig in het westen, zuiden en noorden van de stad. Ook rijden wij als rijschool in Amsterdam Centrum vaak even door het centrum. Hierdoor leer je hoe druk het op de weg kan zijn en hoe jij je kunt aanpassen aan voetgangers en fietsers. Zo leer je de situatie op de weg goed in te schatten en leer je het snelst hoe je moet kijken tijdens het rijden.

Rijschool Amsterdam Noord

Onder het noordelijke gedeelte van onze stad valt onder andere de Volewijck, de Vogelbuurt, Tuindorp en Buikslotermeer. Ook wanneer je in andere noordelijke wijken woont zijn wij de uitgewezen rijschool in Amsterdam Noord. Misschien heb je onze lesauto wel eens stil zien staan voor een stoplicht.

Rijschool Amsterdam Oost

Kom je uit IJburg, Middenmeer, de Oosterparkbuurt of de Indische buurt? Je komt onze rijschool in Amsterdam Oost vast wel eens tegen. Eigenlijk rijden we door heel Amsterdam, maar vaak genoeg in het oostelijke gedeelte van de stad.

Rijschool Amsterdam Zuid/Zuidoost

Woon je in de Bijlmer, de Apollobuurt, De Pijp, de Rivierenbuurt of in de Stadionbuurt? Dan wil je vast lessen bij een rijschool in Amsterdam Zuid en Amsterdam Zuidoost. Rijschool Oppertopper rijdt ook in jouw buurt!

Rijschool Amsterdam West

Ben je woonachtig in het westelijke gedeelte van Amsterdam zoals in Osdorp, Westpoort, Slotervaart en Westland, dan helpen we jou ook graag aan een rijbewijs. Omdat wij als rijschool in Amsterdam West rijden, is het voor ons gemakkelijk om naar deze gedeeltes van Amsterdam uit te wijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de rijschool of de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of mail naar info@oppertopper.nl. Wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk. Liever direct persoonlijk contact per telefoon of WhatsApp? Dan staan wij je graag te woord via telefoonnummer 06-27822180. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de rijopleidingen van Rijschool OpperTopper uit Amsterdam!

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-