+31 6 27 82 21 80 info@oppertopper.nl

Opfriscursus motor Amsterdam en omgeving: weer met vertrouwen rijden op de motor

Een opfriscursus motorrijden in Amsterdam is tegenwoordig erg populair. Veel mensen halen hun motorrijbewijs, maar hebben niet direct een motor tot hun beschikking. Wanneer er veel tijd zit tussen het halen van het rijbewijs en het rijden op een motor, dan is een opfriscursus motor in Amsterdam een goed idee. Het rijden op een motor is immers niet zomaar iets dat je ‘weer even’ doet. Het is een krachtige machine en dat betekent dat je graag met vertrouwen in het zadel plaatsneemt.

Heb je een traumatische of vervelende ervaring gehad tijdens het motorrijden en durf je daarom niet meer te rijden? Of is het zo lang geleden dat de motoren van tegenwoordig vreemde machines voor je zijn? Ook dan kun je bij ons terecht voor een opfriscursus motorrijden in Amsterdam. We helpen je graag zodat je binnen korte tijd weer met plezier motor kunt rijden.

Voor wie is een opfriscursus motorrijden in Amsterdam van Rijschool Oppertopper geschikt?

De opfriscursus voor de motor in Amsterdam is geschikt voor iedereen met een motorrijbewijs en een reden waarom het motorrijden niet langer als normaal, vanzelfsprekend of vertrouwd aanvoelt. Bijvoorbeeld omdat het al jaren geleden is dat je op een motor gezeten hebt en de regels veranderd zijn, waardoor je je onzeker voelt. Of wanneer je een vervelende situatie meegemaakt hebt, zoals een ongeluk, en sindsdien niet meer op de motor gezeten hebt omdat je het eigenlijk vooral eng en gevaarlijk vindt.

Onze instructeurs hebben ervaring met uiteenlopende cursisten, ook voor de opfriscursussen voor het motorrijden in Amsterdam. Zij weten waar zij op moeten letten om jou echt verder te helpen. We luisteren altijd eerst naar je verhaal. Wat is er gebeurd waardoor je niet meer motor wilt of kunt rijden? Welke handelingen wil je extra aandacht geven? Wat wil je precies leren of doen tijdens de opfriscursus om weer met vertrouwen op je eigen motor te kunnen rijden?

Aan de hand hiervan zetten we de opfriscursus motorrijden in Amsterdam op en gaan we samen aan de slag.

Stel de opfriscursus motorrijden in Amsterdam en omstreken niet te lang uit

Uit ervaring raden we je sterk aan om de opfriscursus voor het motorrijden in Amsterdam niet te lang uit te stellen. Hoe vaker en langer je de opfriscursus voor de motor in Amsterdam uitstelt, hoe lastiger het wordt om daadwerkelijk op de motor te stappen. Je bouwt dan een drempel op, waardoor het alleen maar enger en lastiger wordt om echt aan de slag te gaan.

Schrijf op wat je tegenhoudt en waarom je niet meer op de motor wilt rijden of durft te rijden. Met die lijst kunnen wij namelijk direct aan de slag en zetten we een speciaal programma voor jou op. Je bent in goede handen bij ons. Ook wanneer je faalangst hebt of een trauma overgehouden hebt aan het motorrijden en graag professioneel geholpen wilt worden zodat je binnenkort weer kunt genieten van de vrijheid op twee wielen.

Maak vandaag nog een afspraak met Rijschool Oppertopper

Heb je een motorrijbewijs, maar heb je al geruime tijd niet op de motor gereden, omdat je het verleerd denkt te zijn of omdat je een vervelende ervaring hebt gehad de laatste keer dat je gereden hebt? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een opfriscursus motorrijden in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste tijd weer met vertrouwen op de motor kunt zitten en met alle kennis motor kunt rijden, zonder je zorgen te maken. Bel ons vandaag nog op 06 27 82 21 80 of mail naar info@oppertopper.nl zodat we direct kunnen kijken wat het beste bij jou past.

Geef een bundel van twee lessen cadeau!

Autorijlessen of motorrijlessen cadeau geven? Nu tijdelijk van €80,- voor slechts €68,-