Rijschool Amsterdam

Ben je op zoek naar een goedkope autorijschool uit Amsterdam? Je hebt ons wellicht wel eens zien staan voor het stoplicht, waarna je droomde over een motor- of autorijbewijs. Wil je jouw auto- of motorrijbewijs in Amsterdam ook nog eens voordelig en snel halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het halen van het rijbewijs is een belangrijk moment in je leven en dat begrijpt Rijschool OpperTopper uit Amsterdam als geen ander.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij al jaren een hoog slagingspercentage hebben in meerdere regio’s van het CBR. Door onze unieke lesmethode die gericht is op het nieuwe rijden krijgen wij veel goede recensies die het rijbewijs hebben behaald bij Rijschool OpperTopper uit Amsterdam. OpperTopper is dé auto- en motorrijschool uit Amsterdam waar je sneller slaagt en dus goedkoper uit bent. Wij bieden je de mogelijkheid uit verschillende rijlespakketten waardoor je goedkoop uit bent. Wist je dat je bij ons in 5 dagen je motorrijbewijs in Amsterdam kunt halen? Dat is echt iets unieks in de regio.

Rijschool Amsterdam pakket 1

Rijschool Amsterdam pakket 2

Rijschool Amsterdam Topper 3 Deluxe

Rijschool Amsterdam pakket 4

Rijopleidingen bij rijschool OpperTopper uit Amsterdam

Natuurlijk wil iedereen het rijbewijs zo snel mogelijk halen en wij proberen als erkende rijschool uit Amsterdam hier ook naar te streven. Wij vinden het echter nóg belangrijker dat een ieder die zich aanmeldt bij Rijschool OpperTopper naar tevredenheid les krijgt in combinatie met een kostenbesparend pakket. Door gebruik te maken van rijlesbundels proberen wij flexibiliteit te geven in jouw uitgavenpatroon. Wij bieden rijopleidingen aan voor de auto, motor en bromfiets. Alle opleidingen bij Rijschool OpperTopper worden in pakketvorm aangeboden en zijn inclusief rijlessen, tussentijdse toets en praktijkexamen. Wij streven naar kwaliteit en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

2 to Drive bij rijschool Amsterdam

Rijschool OpperTopper hanteert het 2 to Drive systeem. Dit betekend dat leerlingen zich aan kunnen melden en het rijbewijs kunnen halen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een persoonlijke aanpak krijgt en les krijgt zoals hij of zij dat graag zou willen. Doordat wij veel jonge cursisten hebben die de bromfietsopleiding genoten hebben bij OpperTopper, hebben wij veel ervaring met jongeren die het rijbewijs willen halen.

Als de leerling de leeftijd van 17 heeft gepasseerd kan hij of zij het praktijkexamen afleggen. De cursist moet dan echter wel tot het 18e levensjaar onder begeleiding van een ervaren automobilist rijden. Bij Rijschool OpperTopper vinden wij dit een goede ontwikkeling, omdat de leerling op deze manier een goede rijervaring opbouwt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de rijschool of de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of mail naar info@oppertopper.nl. Wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk. Liever direct persoonlijk contact per telefoon of WhatsApp? Dan staan wij je graag te woord via telefoonnummer 06-27822180. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de rijopleidingen van Rijschool OpperTopper uit Amsterdam!

Proefles aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om een proefles aan te vragen.

Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Voornaam *

Achternaam *

Telefoonnummer

Proefles voor:

E-mail *

Eventuele opmerkingen

Rijschool Amsterdam West Noord Zuid OostRijschool Amsterdam West, Noord, Oost en Zuid

Naast dat je onze rijschool in Amsterdam Noordoost kunt vinden, rijden wij ook regelmatig in het westen, zuiden en noorden van de stad. Ook rijden wij als rijschool in Amsterdam Centrum vaak even door het centrum. Hierdoor leer je hoe druk het op de weg kan zijn en hoe jij je kunt aanpassen aan voetgangers en fietsers. Zo leer je de situatie op de weg goed in te schatten en leer je het snelst hoe je moet kijken tijdens het rijden.

Rijschool Amsterdam Noord

Onder het noordelijke gedeelte van onze stad valt onder andere de Volewijck, de Vogelbuurt, Tuindorp en Buikslotermeer. Ook wanneer je in andere noordelijke wijken woont zijn wij de uitgewezen rijschool in Amsterdam Noord. Misschien heb je onze lesauto wel eens stil zien staan voor een stoplicht.

Rijschool Amsterdam Oost

Kom je uit IJburg, Middenmeer, de Oosterparkbuurt of de Indische buurt? Je komt onze rijschool in Amsterdam Oost vast wel eens tegen. Eigenlijk rijden we door heel Amsterdam, maar vaak genoeg in het oostelijke gedeelte van de stad.

Rijschool Amsterdam Zuid/Zuidoost

Woon je in de Bijlmer, de Apollobuurt, De Pijp, de Rivierenbuurt of in de Stadionbuurt? Dan wil je vast lessen bij een rijschool in Amsterdam Zuid en Amsterdam Zuidoost. Rijschool Oppertopper rijdt ook in jouw buurt!

Rijschool Amsterdam West

Ben je woonachtig in het westelijke gedeelte van Amsterdam zoals in Osdorp, Westpoort, Slotervaart en Westland, dan helpen we jou ook graag aan een rijbewijs. Omdat wij als rijschool in Amsterdam West rijden, is het voor ons gemakkelijk om naar deze gedeeltes van Amsterdam uit te wijken.